Antena Căutare

Un nou tip de tichete pentru angajații din România. Valoarea lor va fi de 150 de lei pe lună!

Deocamdată sunt puţini angajaţii care primesc de la serviciu. bani pentru a se relaxa la concerte, la teatru sau la film.

Deocamdată sunt puţini angajaţii care primesc de la serviciu. bani pentru a se relaxa la concerte, la teatru sau la film. Dar măsura vine ca o gură de oxigen pentru librării, teatre şi cinematografe. Mai ales că suntem la coada Europei când vine vorba de timp şi bani alocaţi culturii. Nici 6% din cheltuielile totale dintr-un an nu se duc spre astfel de activităţi.

Fiecare tichet cultural are o valoare între 10 şi 50 de lei. Lunar, salariaţii pot primi până la 150 de lei. În cazul în care angajatorul oferă tichete sau carduri culturale doar ocazional, valoarea lor totală poate ajunge până la 300 de lei.

Acestea pot fi folosite pentru intrări la teatru, la film, la concerte sau pentru a cumpăra cărţi, manuale şcolare, CD-uri şi DVD-uri cu muzică şi filme.

Doar grecii cheltuie mai puţin decât noi pentru cultură şi recreere.

Anual, bugetul unui român nu ajunge nici măcar la 6 la sută din venituri, pentru astfel de activităţi. Puţin mai bine stau irlandezii şi luxemburghezii. La polul opus, cel mai mult alocă danezii - 11,5% din venituri.

Revoltător! Zeci de elevi ai unui liceu cu program sportiv, antrenamente pe jumătate de teren, după ce cealaltă parte a ... Mesajul marelui câștigător la Loto 6/49 : ”Cine face ca mine, ca mine să păţească!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x