Antena Căutare

Un ofițer SPP s-a împuşcat în piept cu propria armă, chiar în zona Tineretului din București!

Un ofiţer SPP s-a împuşcat în piept cu propria armă, în zona Tineretului din Capitală, printre zeci de trecători.

Un ofiţer SPP s-a împuşcat în piept cu propria armă, în zona Tineretului din Capitală, printre zeci de trecători.

O asistentă medicală, martor al teribilului incident, l-a ţinut în viaţă până la sosirea salvării SMURD.

Dar a murit la spital, în sala de operaţii. Locotenent-colonel, acesta a lăsat în urmă o soţie şi doi copii. Şi a trecut cu succes examentul psihologic. Ancheta e acum la procurorii militari.

Două focuri de armă, unul după altul, au paralizat un întreg cartier. Cu propriile mâini şi haine, martorii au sărit să-i salveze viaţa locotenentului SPP. I-au oprit sângerarea şi au vorbit cu el până la sosirea salvatorilor.

"Deşi a ţintit inima, nu a nimerit-o. Gaura făcută de pistol era în aproprierea inimii. Salvarea a încurcat puţin adresa, a venit cu intarziere. Pe caldaramul rece, în această zi mohorâtă, au rămas în urma tânărului o maşină BMW neagră, un pistol negru, două cartuşe aurii, o geacă neagră taiată de paramedici ca să ajungă la rană şi o borsetă. Tot neagră."

Ofiţerul SPP a mai rezistat până la spitalul Bagdasar Arseni, unde medicii l-au transportat de urgenţă. Puţin după ora 14, la scurt timp după ce a fost băgat în sala de operaţii, au declarat decesul.

Lucian avea 39 de ani şi era locotenent-colonel în cadrul SPP. Era căsătorit şi avea doi copii. Îşi luase inclusiv doctoratul în sociologie. Şi totuşi.de câteva luni suferea de o depresie puternică. În noiembrie anul trecut, trecuse cu brio examenul psihologic.

La două ore de la tragedie, poliţiştii şi criminaliştii încă ridicau probe şi amprente de la locul teribilului incident.

Află mai multe în clipul video de mai sus!

Dezvăluire de ultimă oră despre starea de sănătate a Regelui Mihai: „E mai calm. Foarte calm”... Ce s-a întâmplat cu Dănuţ, copilul de doi ani care a fost salvat dintr-un puţ adânc de 16 metri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x