Antena Căutare

Un oraş din România a interzis grătarele! Nici la târguri nu mai au voie! Pedepsele sunt drastice pentru cei care încalcă ordinea

Într-un oraș din România s-a luat o măsură incredibilă! Primarul a hotărât să interzică grătarele în aer liber, dar și difuzarea sau interpretarea manelelor în spațiul public. Pentru cei care nu respectă ordinele s-au pregătiti o serie de sancțiuni aspre, conform documentului emis de primărie.

Un oraş din România a interzis grătarele! Nici la târguri nu mai au voie! Pedepsele sunt drastice pentru cei care încalcă ordinea
Un oraş din România a interzis grătarele! Nici la târguri numai au voie! Pedepsele sunt drastice pentru cei care încalcă ordinea

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu a decis să interzică grătarele şi manelele pe străzile oraşului. Într-o notă internă, primarul şi-a informat angajaţii că:

„Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timişoara, în aer liber, a grătarelelor, proţapurilor şi altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum şi degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensităţi deranjante”.

Mai mult, „Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timişoara, în aer liber, precum şi practica anunţării de dedicaţii, indiferent cine şi pentru cine le solicită”.

Nota internă a fost trimisă către Societatea “SC Pieţe SA”, Biroul Autorizare Activităţi Comerciale, Biroul Organizare Evenimente şi Poliţia Locală, scrie opiniatimisoarei.ro.

“Nerespectarea celor de mai sus va conduce la sancţionarea drastică a celor vinovaţi, inclusiv a persoanelor cu funcţii de conducere în structurile implicate, care nu au luat măsurile de rigoare pentru ca nerespectarea să nu se producă”, se mai arată în mesajul semnat de primarul Nicolae Robu.

Ordinele prevăzute încurcă activitatea Târgului de Crăciun din Timișoara în ideea în care comercianții care preparau carnea în aer liber sunt nevoiți să vină cu grătare și mici gata făcuți și să le încălzească la cuptor.

Decizia a fost luată după ce imaginea primarului Robu a fost afectată, astfel că pe reţelele de socializare au apărut mai multe filmări în care pot fi auzite manele şi dedicaţii, făcute chiar şi primarului, la târgul din Piaţa Traian al Societăţii de Pieţe, condusă de fostul său consilier Ionuţ Nasleu.

Bucureștenii sunt nevoiți să reziste fără apă caldă și căldură. „Am avut apă caldă și căldură fix trei zile în două week... Trafic ilegal în Vama Nădlac! Aproximativ 48 de migranți au fost ascunși în remorca unui camion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x