Antena Căutare

Un pacient cu COVID-19 din Iași a fugit din spital! Cum a reușit să plece neobservat. VIDEO

Un pacient confirmat cu noul coronavirus (COVID-19) a fugit din Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Autoritățile au organizat filtre la ieșirile din oraș. 

UPDATE: Bărbatul cu coronavirus care a fugit din spital, la Iași, a fost depistat de un echipaj al Poliţiei Locale Ciurea, pe drumul judeţean 248, la ieşirea din localitatea Dumbrava, comuna Ciurea.

El se deplasa pe jos, declarând că intenţiona să ajungă în comuna Scânteia, unde are domiciliul. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Ioana Bâlea, a declarat, luni seară, că bărbatul care a fugit de la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu a comis aceeaşi faptă şi săptămâna trecută.

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pacientul, internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi din 29 martie. a părăsit spitalul fără acordul personalului medical, fiind prins la scurt timp de poliţişti.

Pacientul cu coronavirus care a fugit din spital, la Iași, este un bărbat vârstă de 47 de ani, cunoscut ca fiind alcoolic.

Bolnavul de coronavirus a fugit din spital sărind pe un geam de la parterul unității.

Citește și: Când se va putea discuta despre o relaxare a măsurilor împotriva răspândirii COVID-19, în România. Nelu Tătaru: „Vom vedea după acest număr de zile, de la Paște”

„La 16.20 garda de la Boli Infectioase a anuntat politia pentru un pacient confirmat cu COVID-19 care a fugit din spital. Era internat la parter. Se pare ca a fugit prin geamul de la baie. Au mai fost două astfel de tentative. Din acest motiv, azi dimineata am cerut institutiei prefectului echipaj permanent de jandarmi.”, a declarat prof. dr. Carmen Dorobăț, potrivit antena3.ro.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de coronavirus în România, precum și al cazurilor de infectare, aici!

Când se va putea discuta despre o relaxare a măsurilor împotriva răspândirii COVID-19, în România. Nelu Tătaru: „Vom ved... „Transpiram din toţi porii, nu puteam să respir, nu îmi mai simţeam degetele. Soția mea a început să plângă”. Un medic c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x