Antena Căutare

Un preot a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a furat peste 500.000 de euro! Enoriașii au luat o decizie șocantă!

Un preot din Italia a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a furat peste 500.000 de euro din banii parohiei din cauza dependenţei de jocurile de noroc. Duhovnicul a scăpat de o pedeapsă cu executare după ce a promis că va restitui banii, în rate, şi va urma un tratament psihiatric împotriva dependenţei.

Un preot din Italia a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a furat peste 500.000 de euro din banii parohiei din cauza dependenţei de jocurile de noroc.

Smiley News. Nu, nu este în Vaslui! Preot pe trotinetă la slujba de Înviere: "La Rusalii, o să fie pe hoverboard"

Duhovnicul a scăpat de o pedeapsă cu executare după ce a promis că va restitui banii, în rate, şi va urma un tratament psihiatric împotriva dependenţei.

Bărbatul se retrăsese, în octombrie 2016, din parohia situată în apropiere de Veneţia, motivul oficial fiind "epuizarea". Preotul era foarte îndrăgit în oraş iar unii localnici ar fi mărturisit că sunt dispuşi să-l ierte.

Icoane făcătoare de minuni, la spitalul TBC din Sibiu! Moaștele a 22 de sfinți le dă o speranță mai mare în vindecare s... Vremea în weekend 21 - 22 aprilie. Prognoza meteo anunță temperaturi de vară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x