Antena Căutare

Un preot a primit semne de la Maica Domnului, după ce era să moară! Ce ar fi spus Fecioara Maria

Un preot susține că a primit semne de la Maica Domnului, după ce, în mai multe rânduri, a fost aproape de a-și pierde viața. Părintele s-ar fi vindecat miraculos, după ce ar fi fost declarat mort pe o masă de operație și după ce medicii i-au spus că va rămâne paralizat.

Un preot susține că a primit semne de la Maica Domnului, după ce, în mai multe rânduri, a fost aproape de a-și pierde viața. Părintele s-ar fi vindecat miraculos, după ce ar fi fost declarat mort pe o masă de operație și după ce medicii i-au spus că va rămâne paralizat.

Preotul Ionuț Butoiu și-a rupt gâtul la 24 de ani, în urma unui cumplit accident. A alunecat de pe o stâncă, atunci când s-a dus să vadă pentru prima dată marea. A căzut în apă și a rămas blocat fără posibilitatea de a putea ieși.

Părintele își amintește că a început să se roage la Maica Domnului, cu propriile lui cuvinte, după care s-a întâmplat minunea.

„Am văzut lucruri pe care nu pot să le spun, dar care mi-a schimbat viața, cineva m-a tras de păr și m-a scos din apă. M-am trezit pe plajă. Am auzit când a zis Maica Domnului «Scoateți-l afară». Aveam dureri cumplite”, a povestit părintele Ionuț Butoiu, la Antena 3.

Acesta a fost începutul. Inima preotului i-a cedat pe masa de operație, iar în final a fost declarat mort. Doar că anestezistul a luptat și a reușit să îl readucă la viață.

„După 20 de minute, inima și-a revenit și medicul anestezist a strigat «și-a revenit». După 12 ore de operație, am ieșit din sală. Am văzut operația din altă perspectivă. Dincolo de zidurile sălii vedeam chipurile familiei mele, soției. Știam ce vorbesc. Eram într-o lume paralelă. Nu puteam să-i ating. Operația a fost reușită. Au spus că voi rămâne paralizat de la gât în jos”, a mai spus părintele.

Minunile au continuat pentru preotul Ionuț Butoiu. Astăzi părintele nu doar că este vindecat, ci poate merge.

Detalii înfiorătoare în cazul profesoarei înjunghiate! Cine este agresorul și ce motiv ar fi avut să o atace... Un medic pneumolog din Gorj a refuzat să consulte o pacientă în stare gravă, pe motiv că are un salariu de numai 11 mii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x