Antena Căutare

Un primar din Gorj face planuri de deszapezire cu tractoarele prietenilor

Un primar din Gorj care nu are bani pentru deszapezire se pregateste de venirea iernii intr-un mod inedit. Edilul si-a facut o lista cu cei care au tractoare si apeleaza la prieteni si localnici pentru ajutor.

Autoritatile locale din comuna gorjeana Telesti au mers din casa in casa la cei care au utilaje ce pot fi folosite pentru deszapezire. Desi nu primesc niciun ban, oamenii nu se dau in laturi de la munca si nu s-au lasat prea mult rugati. Primaria nu are fonduri decat pentru motorina si pentru materialul antiderapant.

Pentru ca sunt prea multe localitati de care trebuie sa aiba grija, primarul comunei a cerut intariri peste tot. “Fiind o comuna cu un buget sarac, am adoptat alta solutie pana anul trecut. Am un utilaj proprietate personala, mai apelam la cativa prieteni”, a explicat primarul.

Povestea a ajuns si la urechile premierului Romaniei, care le transmite primarilor locali sa nu mai apeleze la buna-vointa oamenilor.

UPDATE! Toti "nasii" de la CFR, reţinuţi pentru luare de mita, au fost eliberati... Intact Media Group organizeaza Health Forum, dezbatere pe tema finantarii sistemului de sanatate in 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x