Antena Căutare

Un român a lovit cu bestialitate, până la inconștiență, trei femei din Marea Britanie! Cine este bărbatul care a îngrozit o țară-ntreagă

Un român în vârstă de 35 de a reușit să șocheze Marea Britanie după ce s-a deghizat în curier și a pătruns în locuința unei familii, unde a atacat trei femei cu o violență uluitoare. in marea britanie

Un român în vârstă de 35 de a reușit să șocheze Marea Britanie după ce s-a deghizat în curier și a pătruns în locuința unei familii, unde a atacat trei femei cu o violență uluitoare.

Săndel Hornea, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Brăila, a șocat o țară întreagă, după ce a atacat trei femei, în propria lor locuință.

Citește și: Anton avea opt ani și a murit zdrobit de asfalt. Bătut de părinți, s-a aruncat pe geam pentru a scăpa de lovituri: "L-au găsit cu hainele rupte de la bătaie"

Totul a avut loc în comitatul Bedfordshire, Marea Britanie, unde bărbatul s-a deghizat în curier și a intrat în locuința unei familii de asiatici pentru a-i jefui. Ei bine, în momentul în care a pătruns în casa lor, acesta a început să le lovească pe cele trei femei aflate în imobil.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea cum individul loveşte aproape până la inconştienţă două dintre victime, după care le târăşte într-o cameră a imobilului. La un moment dat, alarmată de strigătele şi ţipetele pe care le auzea, de la etaj coboară şi a treia femeie, care este lovită, la rândul ei, cu o violenţă greu de descris.

Citește și: Scene de violenţă în unităţile de învătământ din România. Elevii s-au luat la bătaie și-au ajuns la spital

Poliţia engleză a precizat printr-un reprezentant că violenţa cu care au fost atacate victimele este şocantă. Anchetatorii au stabilit că Hornea a părăsit deja Marea Britanie, ascunzându-se în România.

Bărbatul este un recidivist care a fost eliberat în luna martie a acestui an, în urma recursului compensatoriu. Acesta a fost condamnat pentru proxenetism, fiind pus sub acuzare şi în Italia pentru exploatarea sexuală a mai multor copii şi pornografie infantilă. Acesta a forţat două tinere şi o adolescentă să se prostitueze în localitatea Mogliano Veneto.

Facebook şi Instagram declară război dietelor şi tratamentelor miraculoase care promit rezultate imposibile... Medicii de la Spitalul Elias din Capitală, anunț despre starea lui Mario Iorgulescu! Ce se întâmplă în aceste momente cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x