Live acumFilm: Parker
Prime Time 20:00Film: Parker

”Îți tai nasul și buzele!” Drama de neimaginat a unei românce care a fost obligată de soț să se prostitueze 

Un român care de ani de zile trăiește în Italia a ajuns după gratii, după ce și-a bătut crunt nevasta și a înjunghiat-o. 

Un român care de ani de zile trăiește în Italia a ajuns după gratii, după ce și-a bătut crunt nevasta și a înjunghiat-o.

Totul s-a petrecut în Italia, chiar în ziua în care femeia s-a întors în Italia, la rugămințile soțului ei. Ea a ajuns în peninsulă pe 16 februarie și chiar în ziua respectivă a fost obligată de soț să se prostitueze.

Astfel, la câteva zile după ce a obligat-o să se prostitueze ca să-și plătească șederea acolo, el a văzut-o vorbind cu proprietarul casei unde locuiau și a avut un acces de gelozie. A tuns-o scurt, a bătut-o și a amenințat-o. „Îți tai nasul și buzele, nu ai voie să te uiți la nimeni!”, i-a strigat acesta, potrivit Gazeta românească.

Cinci zile mai târziu după venirea femeii în Italia, acesta a înjunghiat-o. A curățat bine apartamentul de sânge, după care a plecat de acasă.

Femeia a reușit, însă, să sune la Ambulanță și a fost dusă la spital de urgență. Ulterior, românul a fost arestat și așteaptă să afle ce pedeapsă va fi primi.

Recomandari