Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Un român, suspectat că ar fi ucis o femeie din Anglia, în 2013, a fost prins de poliţiştii clujeni

Poliţia Română a precizat că, pe durata percheziţiei a fost pus în aplicare şi un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autorităţile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

Un bărbat de 27 de ani, suspectat că ar fi ucis, în 2013, o femeie din Anglia, a fost prins de poliţiştii români. Aceştia au făcut, miercuri, o percheziţie la domiciliul bărbatului din judeţul Cluj.

”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o percheziţie, la domiciliul unui bărbat, suspect de comiterea infracţiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie. Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, cetăţean român, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, în localitatea britanică Bosham”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, pe durata percheziţiei a fost pus în aplicare şi un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autorităţile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

La activităţi au participat şi patru poliţişti din Anglia, documentarea activităţii infracţionale a celui în cauză fiind realizată, în cursul acestui an, de către poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R., din cadrul I.P.J. Cluj, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi I.P.J. Sălaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi în colaborare cu Ambasada Marii Britanii la Bucureşti - National Crime Agency.

Sursa : news.ro

Recomandari