Antena Căutare

Nervii depășesc limitele în trafic! Un șofer a fost rănit cu o rangă de un tânăr care conducea ilegal

Un tânăr din judeţul Tulcea este cercetat de poliţişti după ce a condus un vehicul având permisul reţinut, a rănit cu un baston metalic pasagerul dintr-un alt autoturism şi a fugit apoi de la locul evenimentului, a anunţat, sâmbătă, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Nervii depășesc limitele în trafic! Un șofer a fost rănit cu o rangă de un tânăr care conducea ilegal
Atac cu ranga în trafic

Tânărul, în vârstă de 33 de ani, din comuna Mihai Bravu, are permisul de conducere reţinut, dar a condus un vehicul vineri seară, iar în apropiere de satul Mihail Kogălniceanu, a oprit maşina, a coborât din ea şi, deplasându-se către autoturismul care circula în spatele său, a aruncat cu un baston metalic, spărgând geamul portierei şi rănind un pasager în vârstă de 29 de ani.

Evenimentul a fost anunţat la 112 de şoferul autoturismului în care se afla victima, iar poliţiştii l-au găsit pe agresor în municipiul Tulcea, potrivit Agerpres.

“S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor care au dus la producerea evenimentului”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Tulcea.

A fost ales cel mai vizitat muzeu din lume! Aproximativ 10 milioane de oameni l-au vizitat în anul 2019... Australia, viitorul Cernobîl! Imaginile iadului sensibilează populația! Animalele sar în brațele oamenilor și cer ajutor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x