Antena Căutare

Un șofer român a cerut de Moș Nicolae să-și primească înapoi permisul suspendat. Răspunsul primit de MAI, viral

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a postat un mesaj pe social media care a devenit viral. Un șofer a trimis un mesaj în care a cerut ca de Moș Nicolae vrea să-și primească înapoi permisul suspendat. Oamenii din spatele instituției nu au trecut cu vederea cererea sa și au reușit într-un mesaj viral să-i ofere și un termen de livrare a permisului.

colaj de fotografii cu politisti
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a postat un mesaj pe social media care a devenit viral. Un șofer a trimis un mesaj în care a cerut ca de Moș Nicolae vrea să-și primească înapoi permisul suspendat. | shutterstock

Un șofer român a trimis un mesaj către MAI în care a cerut să-și primească mai devreme permisul suspendat deja de 3 luni de zile. Acesta a mai specificat și că a pregătit ghetele în care își așteaptă permisul de conducere, cu ocazia sărbătorii din 6 decembrie 2021.

Postarea virală a MAI. Ce răspuns a primit șoferul care și-a cerut înapoi permisul de Moș Nicolae

Specialiștii pe comunicare din spatele paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne nu au ezitat să-i ofere și un răspuns cetățeanului, care din diverse motive nu mai are dreptul de a conduce pentru o perioadă de timp.

Aceștia au reuit să-i ofere și un termen de livrare, astfel încât șoferul să fie convins că îl va primi.

Întrebarea primită pe Facebook MAI: “Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Îmi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”.

Răspunsul MAI:

“- Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;

- Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;

- Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!

Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae și și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva!”.

Citește și: Poliția Română continuă programul de Educație Rutieră

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns numeroase comentarii dar și peste 19.000 de aprecieri din partea celor care urmăresc pagina și care au gustat din plin postarea.

S-au remarcat câteva comentarii care au făcut deliciul postării: “Ar trebui o nuielusa in ghete”, “Mi-aș dori sa știu cine formulează replicile acestea, pe lângă faptul ca are umor este și inteligent, felicitări!!!”, “Răspunsul face totul, Felicitări celui ce la gândit, foarte concis și civilizat”, “Noi, participanții cuminți în trafic, îl rugam pe MOȘ NICOLAE sa iasă în aceasta noapte în trafic, sa dăruiască nuieluse și dulciuri, după caz, participanților în trafic!Bun venit MOȘ NICOLAE!”, au scris unele persoane.

Citește și: Ce înseamna literele M+S, M.S. sau M&S de pe anvelopele de iarna. Explicațiile RAR

(P) Vremea cadourilor - cele mai potrivite cadouri pentru pasionații de sporturi extreme... Sfânta Filofteia 2021: tradiții și superstiții pe 7 decembrie. Rugăciune puternică pentru sărbătoarea de azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x