Antena Căutare

Un șofer român de TIR s-a făcut remarcat în Germania! A fost cel mai beat dintre 80 de camionagii prinși băuți la volan. Ce amendă a primit

Aproape 80 de camionagii au fost prinşi băuţi la volan, în două ore, în Germania. Dintre aceștia, cel mai beat era un şofer român de TIR. 

Aproape 80 de camionagii au fost prinşi băuţi la volan, în două ore, în Germania. Dintre aceștia, cel mai beat era un şofer român de TIR.

Poliţia germană a controlat duminică seara, începând cu ora 22:00, imediat după ridicarea restricţiei de circulaţie pentru camioane, 1.200 de şoferi de TIR.

În total, 250 de agenţi au luat parte la acţiune, care a durat două ore.

Au fost depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice 190 de şoferi, dintre care 79 au depășit 0.5 la mie. Mulţi dintre şoferi transportau cu camioanele lor materiale periculoase, potrivit observator.tv.

Cel mai beat dintre toţi cei 1.200 de şoferi controlaţi a fost un român a cărui concentraţie a fost de 2.29 la mie alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost amendat cu 500 de euro şi permisul i-a fost suspendat.

Mama Gabrielei Rîpan, copleșită de durere la înmormântarea fiicei sale! Gestul sfâșietor prin care a făcut pe toată lume... Cadavrul unui român a fost descoperit în Italia. Cum a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x