Antena Căutare

Un tânăr cu probleme psihice și-a înjunghiat părinții după o ceartă! Acesta se afla acum în arestul poliției

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Prahova, cunoscut cu probleme psihice, şi-a înjunghiat ambii părinţi, în urma unui conflict, după care a fugit, acesta fiind găsit de poliţişti la scurt timp.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Prahova, cunoscut cu probleme psihice, şi-a înjunghiat ambii părinţi, în urma unui conflict, după care a fugit, acesta fiind găsit de poliţişti la scurt timp.

Reprezentanţii IPJ Prahova au declarat că scandalul a avut loc luni, pe raza localităţii Balta Doamnei, unde un tânăr de 27 de ani cunoscut cu probleme psihice, şi-ar fi înjunghiat părinţii.

„În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuţit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil uşor), după care a fugit”, arată sursa citată.

Părinţii sunt conştienţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, medicul de gardă declarând că nu le-a fost pusă viaţa în pericol.

„Totodată, au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localităţii. În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au declarat reprezentanţii IPJ Prahova.

Surse judiciare au declarat că tânărul a fost prins în aproximativ o oră, se află la sediul Poliţiei şi se încearcă internarea lui într-o clinică de specialitate.

Un soț și o soție au fost luați pe capota unei mașini în timp ce traversau strada! Cei doi se află în stare critică la s... Tudorel Toader vine cu noi precizări: Dacă o celulă dintr-un pavilion nu îndeplineşte standardele CEDO, beneficiile recu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x