Antena Căutare

Un tanar de 18 ani, erou dupa ce a intrat prin foc sa salveze o fetita de cinci ani

Un tanar de 18 ani din Hunedoara a intrat prin foc sa o salveze pe o fetita de cinci ani. Micuta ramasese singura in casa timp de cateva minute, cand locuinta a fost cuprinsa de flacari. Bunica ei plecase sa intinda niste rufe si a auzit-o tipand. Cum nu putea intra in casa din cauza flacarilor, tanarul a intrat in apartament si a salvat-o pe fetita. A suferit cateva arsuri si a avut nevoie de ajutorul medicilor, la fel ca alti patru vecini care s-au intoxicat cu fum.

Patru oameni, trei femei si un barbat, care locuiau la etajele superioare ale blocului au fost scosi din apartamente de pompieri. Acestia au intrat cu greu pe coridorul plin de fum. Medicii au batut din usa in usa in cautarea de alte victime si l-au ajutat si pe tanarul care a trecut fara ezitare prin perdeaua de flacari pentru a o salva pe fetita de cinci ani.

Ea se uita la desene animate in momentul in care a izbucnit incendiul. Bunica ei intindea cateva rufe in fata blocului si a tresarit cand si-a auzit nepoata tipand ca din gaura de sarpe.

Incendiul a pornit, se pare, de la priza la care era alimentat televizorul.

Apartamentul a fost distrus aproape in totalitate. Au mai fost avariate si alte doua locuinte

Investitorii straini scot milioane din podgoriile lasate de izbeliste de statul roman... Unui baimarean i-a trecut un glont pe la ureche in timp ce se uita la televizor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x