Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Și-a găsit soția de 27 de ani făcând amor cu un bărbat de 51, în Suceava, și și-a pierdut mințile! Polițiștii au fost îngroziți când au văzut ce a făcut

Un bărbat din județul Suceava și-a găsit soția în vârstă de 28 de ani făcând amor cu un bărbat de 51 de ani și și-a pierdut mințile. Polițiștii au fost îngroziți când au văzut ce a făcut tânărul.

Și-a găsit soția de 27 de ani făcând amor cu un bărbat de 51, în Suceava, și și-a pierdut mințile! Polițiștii au fost îngroziți când au văzut ce a făcut

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în satul Costişa din comuna Frătăuții Noi, județul Suceava, acolo unde un tânăr în vârstă de 28 de ani şi-a găsit soţia, în vârstă de 27 de ani, în patul unui bărbat de 51 de ani.

Tânărul şi soţia sa locuiesc în satul Măneuţi din comuna Frătăuţii Vechi, însă în ultima perioadă, din cauza neînţelegerilor şi a episoadelor violente, cei doi s-au despărţit.

Astfel, tânăra de 27 de ani şi-a găsit adăpost în casa bărbatului de 51 de ani din Costişa, însă soţul ei a aflat.

Noaptea trecută, tânărul înşelat a mers în casa în care ştia că se află soţia sa cu amantul ei, înarmat cu un cuţit. După ce i-a găsit pe cei doi în pat, tânărul şi-a ieşit din minţi şi s-a năpustit asupra bărbatului. În timpul altercaţiei, agresorul l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori, iar apoi i-ar fi tăiat gâtul, notează monitorulsv.ro, citat de antena3.ro.

După ce a comis crima tânărul a fugit, iar acum este căutat de poliţiştii din Suceava, care au instalat mai multe filtre şi l-au dat în urmărire.

Recomandari