Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Unul dintre cei mai apreciați medici stomatologi din România, ucis de COVID-19, la 49 de ani! „A făcut tratamente în premieră mondială”

Unul dintre cei mai apreciați medici stomatologi din România, doctorul Chemal Taner, a murit, joi seară, răpus de Covid-19, la doar 49 de ani.

Unul dintre cei mai apreciați medici stomatologi din România, ucis de COVID-19, la 49 de ani! „A făcut tratamente în premieră mondială”

Doctorul care fondase clinica Implantodent din Constanţa, cu televiziune de specialitate şi panouri publicitare în ţară, avea doar 49 ani. El era internat de câteva zile la Spitalul Colentina din Bucureşti.

Medicul Chemal Taner, care era directorul Asociaţiei Române de Implantologie Orală, suferea de obezitate şi de afecţiuni cardiace, având stenturi montate la inimă de mai mult timp şi trecând printr-o operaţie de micşorare de stomac în urmă cu câţiva ani. Soţia sa, Ozlem. era tot stomatolog. Cei doi medici aveau doi fii, potrivit adevărul.ro.

Ultima postare a doctorului dentist era tot referitoare la Covid-19. Era foarte activ şi îşi promova munca prin toate canalele posibile, fiind cel care a creat prima televiziune de profil, unde erau explicate proceduri stomatologice şi unde puteau fi urmărite intervenţii chirurgicale stomatologice. Avea în plan, în viitorul imediat, deschiderea unui magazin virtual, cu show-room în Poiana cu articole vestimentare, arcuri tradiţionale şi recuzită militară medievală.

Reacții după moartea medicului

O colegă de breaslă, medicul Alexandra Cojocaru-Bărbulescu, a postat la rândul ei un strigăt de disperare: „Virus nenorocit, ai luat până acum viata a mulţi medici şi asistenţi cunoscuţi mie... azi ai mai facut o victimă... De ce??? Până când??? Vouă, celor care nu credeţi că există Covid, vă zic că există şi e al dracu' de agresiv. Ucide. Şi pe sărac. Şi pe bogat. Şi pe urât. Şi pe frumos. Şi pe deştept. Şi pe prost. Nu face diferenţa. Ucide....“

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice din România a trasmis, vineri dimineață, un mesaj de condoleanțe pe Facebook:

„Vestea că unul dintre cei mai renumiți medici stomatologi români ai momentului, Dr. Taner Chemal, a plecat dintre noi lasa în sufletul și conștiința tuturor un gol ce nu va putea fi umplut niciodată.

Un exemplu de etică, perseverență, tenacitate și bun simț, Dr Taner a fost întotdeauna alături de AMSMB și UNAS și a raspuns fără ezitare DA atunci cand a putut să sprijine activitățile noastre profesionale.

A format în jurul său o echipă de profesioniști cărora a reușit să le insufle pe lângă abilitățile profesionale desăvârșite niște principii morale pe care rar le mai întâlnim în prezent în rândul colegilor și al semenilor noștri

Mii, poate chiar zeci de mii de pacienți sunt beneficiarii tratamentelor implanto-protetice realizate de el și echipa sa, unele dintre ele în premieră mondială. A fost, este și va rămâne un stomatolog, un coleg, un tată, un soț, un OM – exemplu pentru noi toți! Transmitem familiei și tuturor celor apropiați sincere condoleanțe! Nu vei disparea niciodată din amintirea și din sufletele noastre, dragă Taner!”

Bill Gates, previziune cumplită, despre pandemia de coronavirus! Când crede că se vor deschide, de fapt, școlile. „S-a greșit mult! Ne va costa!”

Și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România a transmis un mesaj de condoleanțe în urma morții doctorului Chemal Taner:

„În această seară a încetat din viață dr. Taner Chemal. Membru de seamă al comunității tătare din Constanța, Dr. Taner Chemal a fost o personalitate a lumii medicale din România, evoluția sa profesională si performanțele în domeniul implantologiei făcându-l cunoscut și peste hotare. Și-a asumat întotdeauna cu mândrie identitatea etnică, promovând valorile tradiționale tătărești și îndemnând tânăra generație să le ducă mai departe. În semn de recunoaștere a calităților și realizărilor sale, în anul 2018, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România l-a propus pentru proiectul inițiat de Departamentul pentru Relații Interetnice și dedicat Anului Centenar. Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România își exprimă profundul regret la aflarea veștii decesului dr. Taner Chemal și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate! Allah rahmet eylesĭn!”

Recomandari