Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Răsturnare de situație în cazul uciderii Manuelei! Unul dintre atacatori ar fi avut o relație secretă cu victima, de aproape doi ani

Răsturnare de situație în cazul uciderii Manuelei! Informațiile oferite de cea mai bună prietenă a tinerei ucise în localitatea Bragadiru sunt șocante. Victima avea o relație secretă cu unul dintre bărbații care i-au plănuit moartea. 

Răsturnare de situație în cazul uciderii Manuelei! Informațiile oferite de cea mai bună prietenă a tinerei ucise în localitatea Bragadiru sunt șocante. Victima avea o relație secretă cu unul dintre bărbații care i-au plănuit moartea.

Corespondentul Antena 3, Roxana Ciucă a oferit informații noi în cazul crimei din Bragadiru. Cea mai bună prietenă a Manuelei, tânăra omorâtă cu peste 30 de lovituri de cuțit, a fost audiată, iar declarațiile acesteia dau peste cap ce se știa până acum despre relația dintre victimă și cei doi criminali.

„Cei doi, acest plimbător de câini și tânăra bogată era iubiți, de aproape doi ani de zile. Fata nu se afișa cu el, îi era rușine, spun surse din procuratură. Sora Manuelei nu a fost audiată, însă a dat declarații cea mai bună prietenă a sa. Ea le-a mărturisit oamenilor legii toate aceste detalii.

Cei doi, complicele și ucigașul, au plănuit crima cu o seară înainte. Nu știau cum să facă, nu-și doreau s-o omoare. Voiau să-i ia banii și automobilul. Au stabilit ca, în cel mai rău caz, 'să-i punem ceva de gât ca s-o amețim, sa nu-și dea seama ce se întâmplă'. Cu toate astea, ucigașul a plecat de acasă cu un cuțit”, a relatat corespondentul Antena 3.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Recomandari