Antena Căutare

UPDATE Jaf armat la o banca din Pitesti. Politia are un cerc de 12 suspecti

La 24 de ore de la jaful petrecut aseara la o banca din Pitesti, atacatorul este inca liber. Dupa o noapte intreaga in care in filtrele politiei au luat la puricat toate masinile suspecte. Anchetatorii cauta un tanar de 25 de ani, care a furat din banca 10.000 de lei dupa ce a amenintat-o pe casiera cu o arma. Pana acum au 12 suspecti.

Totul s-a intamplat in cateva minute. Barbatul cu fata acoperita a intrat in sediul bancii, putin dupa ora 17.00. Fara probleme. Usa era descuiata. Iar banca. nu avea paznic. Inauntru erau doar doua angajate. Una, in alta incapere. Alta. numara banii. Barbatul a scos un pistol. Si a cerut fix 10 mii de lei. Speriata, femeia i-a dat banii pe loc. Iar el a fugit. O masina il astepta in apropierea bancii.

Din primele declaratii ale angajatei bancii, se pare ca atacatorul are in jur de 25 de ani, 1.70 inaltime, este slabut, iar in momentul jafului avea la el un rucsac. Acestea sunt detaliile in baza carora anchetatorii au pornit imediat pe urmele atacatorului. Intrarile in oras au fost impanzite aseara de politisti.

Nici urma, insa, de atacator si nici de banii furati. Speranta raman imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar si probele de la locul faptei.

La mai putin de 24 de ore de la jaf, anchetatorii sustin ca au un cerc de suspecti. Iar prinderea faptasului e doar o chestiune de timp.

Suspectul in cazul tentativei de omor din Vitan a planificat asasinatul timp de o luna... Mures: Un copil de opt ani a fost invinetit de invatatoare, pentru ca nu stia lectia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x