Antena Căutare

UPDATE! Mai multe cartiere din Capitala au ramas timp de 40 de minute fara energie electrica

Mai multe cartiere din Bucuresti au ramas, miercuri dupa-amiaza, fara energie electrica in urma unei avarii de proportii, relateaza televiziunile de stiri. Potrivit informatiilor, printre zonele afectate se numara cartierele Baneasa, Pantelimon, Aviatiei, Iancului, Dristor, Salajan, Balta Alba, Titan si Victoriei.

UPDATE 22:10 Mai multi bucurestenii au iesit in strada si au blocat Soseaua Petricani care leaga strada Doamna Ghica de Pipera, dupa ce o pana de curent i-a lasat fara lumina si caldura in case. Oamenii se plang ca de zece zile nu mai au curent, acesta fiind intrerupt de mai multe ori pe zi.

UPDATE 19:05: Enel a anuntat ca toate zonele din Bucuresti afectate de pana de curent au fost realimentate cu energie. Avaria a durat circa 40 de minute.

In prezent se fac manevre pentru preluarea consumatorilor pe alte surse si restabilirea alimentarii cu energie electrica, a mai spus sursa citata.

In jurul orei 18.10 au fost realimentate partial cartierele Baneasa, Pantelimon si Titan.


Enel Distributie Muntenia a precizat printr-un comunicat de presa ca in urma unei avarii in instalatiile Transelectrica, un numar de 6 statii ale companiei care alimenteaza partea de nord-est a Capitalei (zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi) au ramas nealimentate cu energie electrica.

Potrivit RADET, sunt probleme in peste 100 de puncte termice din Bucuresti, din cauza penei de curent.

foto: Intact Images

Studiu: 96% dintre romani cred ca in tara lor coruptia este o problema majora... Octavian Lohan, directorul Transelectrica: "Consumul mediu de energie electrica a atins, in februarie, maximul ulti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x