Antena Căutare

UPDATE! Soferii RATB, in greva dupa anuntul curselor de noapte: Pe liniile de tramvai 41 si 32 nu se mai circula!

Cursele RATB de noapte ar putea ramane doar pe hartie. Soferii care ar trebui sa le faca nu au fost informati ca vor iesi pe trasee si pe intuneric. Ei au venit sa discute cu directorii Regiei si unii soferi chiar au inceput sa se retraga de pe liniile de transport.

UPDATE! 16:03 In acest moment pe doua linii de metrou nu se mai circula la capacitate maxima. Tramvaiele de pe liniile 41 si 32 s-au retras la depou. Cativa soferi de troileibuz s-au retras, de asemenea, la garaj.


Masura introducerii transportului RATB pe timp de noapte a starnit nemultumirea soferilor, care se pregatesc de un protest.

La ora 12.00, liderii de sindicat s-au intalnit cu reprezentanti din conducerea Regiei pentru a gasi o rezolvare la aceasta problema.

Presedintele sindicatului RATB, Mircea Ionescu, a declarat ca aceasta masura nu le-a fost adusa la cunostinta inainte, ci au aflat-o din mass-media.

Foto: Intact Images

Accident grav intre Baia Mare si Satu Mare: O femeie a murit si doi copii au fost grav raniti... 40% din angajatii romani vor sa-si schimbe serviciul in urmatoarele 12 luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x