Antena Căutare

UPDATE! Trei trenuri in flacari langa Gara de Nord din Bucuresti

Vagonul unui tren garat intre Gara de Nord si Gara Basarab a fost cuprins de flacari. Incendiul s-a extins si la alte doua trenuri garate in apropiere. In acest moment, pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

UPDATE 17.15: Pompierii au reusit sa stinga focul si au demarat o ancheta

UPDATE 16.55: Focul arde mocnit in interiorul vagoanelor din zona Garii de Nord care joi au fost cuprinse de flacari, potrivit ISU Bucuresti. Noua autospeciale cu apa si spuma se afla la fata locului

UPDATE 16.40: Vagoanele care ard sub Podul Grant erau "niste carcase" din grupa tehnica Basarab, care nu mai erau folosite. Iar in Gara de Nord traficul feroviar nu este afectat, a declarat purtatorul de cuvant de la CFR, Oana Branzan.

"Cele trei vagoane fac parte din grupa tehnica Basarab. Cauzele izbucnirii incendiului nu se cunosc inca, dar circulatia trenurilor in Gara de Nord se desfasoara conform graficului", a spus Oana Branzan.

Incendiul pare sa se inteteasca, iar fumul este extrem de gros. Accesul pompierilor intre liniile de cale ferata este ingreunat. La fata locului au fost trimise cinci autospeciale, iar inca patru au fost prealertate si vor ajunge in curand in zona.

Mai multi angajati ai CFR au reusit sa indeparteze cateva vagoane de cele cuprinse de flacari.

Vezi live imagini de la fata locului!

Peste 1.000 de apeluri la 112 din cauza caniculei!... BAC 2012, sesiunea de toamna: Absolventii experti in Facebook au ratat la proba digitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x