Antena Căutare

Urmărire pe străzile Constanţei pentru oprirea unei maşini care transporta un utilaj voluminos, după ce şoferul a fugit la vederea poliţiştilor. Două maşini de poliţie au fost avariate

Poliţiştii au urmărit o maşină care transporta un utilaj voluminos şi ai cărei ocupanţi au fugit la vederea oamenilor legii, evenimentul având loc în noaptea de duminică spre luni în municipiul Constanţa, iar mai multe echipaje au fost chemate pentru blocarea autoturismului. În timpul urmăririi, două maşini de poliţie au fost avariate, fără a se înregistra persoane rănite. Poliţiştii au reuşit să prindă astfel doi tineri, iar alte persoane aflate în maşină sunt căutate de oamenii legii.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în noaptea de 26/27 aprilie, poliţiştii locali constănţeni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un autovehicul care se deplasa pe strada Spiru Haret din municipiul Constanţa, dinspre strada Feldioarei către strada Cumpenei, cu viteză redusă şi cu portbagajul deschis. Poliţiştii locali au început urmărirea autoturismului, iar pe strada Valu lui Traian, au observat faptul că mai multe persoane au coborât din autovehicul şi au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos.

“La vederea forţelor de ordine, persoanele în cauză au urcat în autoturism şi au demarat, conducând cu viteză excesivă, abandonând utilajul pe strada menţionată. Poliţiştii locali au solicitat sprijin forţelor de ordine din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică constituit la nivelul Poliţiei municipiului Constanţa, continuând urmărirea autoturismului pe străzile Cumpenei, zona Industrială, strada Celulozei, timp în care acesta se deplasa cu viteză şi nerespectând somaţiile forţelor de ordine”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. Astfel, în sprijin au sosit echipaje de la secţiile de poliţie din cadrul IPJ Constanţa, împreună reuşind blocarea autovehiculului în trafic pe strada Dezrobirii. În timpul urmăririi au fost avariate două autospeciale, dintre care una de poliţie naţională şi una de poliţie locală, fără a se înregistra persoane rănite.

În acel moment, persoanele aflate în autoturism au luat-o la fugă. Poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au porinit în urmărirea acestora, reuşind prinderea a doi tineri, dintre care unul era conducătorul auto. Cei doi tineri, de 18 ani şi de 22 de ani, au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul drug-test, rezultatul fiind negativ. În continuare, poliţiştii constănţeni desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi identificarea tuturor persoanelor implicate. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sursa : news.ro

Schimbări majore pentru elevii din România! Cu ce reguli vor reveni la școală și cum vor da Bacalaureatul și Evaluarea N... Primarul din Urziceni cere Prefecturii Ialomiţa şi MAI carantinarea comunei Bărbuleşti, care are foarte multe cazuri de ...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x