Antena Căutare

Utimii elevi abandonați pe aeroportul din Japonia au ajuns în România. Organizatorul, de negăsit! „Era mereu foarte nervos cu noi. Nu ne asculta, nu ne aştepta, nu făcea nimic”

Se adânceşte misterul în cazul zecilor de elevi abandonaţi în tabere, la mii de kilometri de casă. De cinci zile, organizatorul este dispărut, fără să dea niciun semn de viaţă.

Se adânceşte misterul în cazul zecilor de elevi abandonaţi în tabere, la mii de kilometri de casă. De cinci zile, organizatorul este dispărut, fără să dea niciun semn de viaţă.

Ultimii elevi care au fost abandonaţi în Japonia de organizatorul unei tabere s-au întors, azi, în ţară. Însă ei nu au fost singurii păcăliţi. Un alt grup de elevi trebuia să fie acum în Anglia, într-o tabără organizată de aceeaşi fundaţie.

Părinţii lor au apucat să dea un avans pentru drum, însă excursia a fost anulată, iar organizatorul este în continuare dispărut. La uşa ONG-ului pe care îl conduce bat în zadar şi poliţiştii şi reprezentanţii protecţiei consumatorilor.

E reîntâlnirea mult aşteptată, după zile întregi de emoţii. Ultimii elevi uitaţi în Japonia au revenit, astăzi, în ţară. Au trăit o tabără de coşmar la mii de kilometri. Spun că organizatorul s-a comportat bizar încă de la început.

„Era mereu foarte nervos cu noi. Nu ne asculta, nu ne aştepta, nu făcea nimic. Nu vorbea urât, dar se răstea mult la noi”, a declarat Andrei Manea, participant în tabără.

Cu două zile înainte de plecarea din Japonia, organizatorul a dipărut. Era ziua în care grupul de 73 de elevi trebuia să se întoarcă din Osaka în Tokyo.

„Ne-am trezit fără el. A plecat cu tot cu bagaje, nu mai ştiam nimic de el. Am sunat-o pe soţia lui, a răspuns, ne-a spus să nu îl dăm dispărut la poliţie încă”, a povestit Alexia Ştefan.

Sunt voci care susţin că o ceartă conjugală ar fi în spatele dispariţiei misterioase.

După ce Iulian Ghinescu a dispărut în Japonia, elevii s-au descurcat pe cont propriu. Au stat şi câte 8 într-o cameră. Unii au transformat dulapul în pat.

„Am început să căutăm cazări pentru că era destul de dificil să găsim cazare pentru 36 de persoane şi ne-am cazat la un hotel capsulă care a fost chiar ok”, a spus Heliana Galben.

Părinţii au plătit şi peste două mii de euro pe bilete de avion, ca să-şi vadă copiii înapoi acasă. Nu sunt singurii păgubiţi. După dispariţia misterioasă, toate excursiile planificate de ONG au fost anulate, iar părinţii caută acum soluţii.

Poliţiştii din Gorj, acolo unde are sediul ONG-ul care a organizat taberele, au deschis un dosar penal pentru înşelăciune. Nici ei nu l-au găsit pe cel responsabil, aşa că i-au lăsat îm miez de noapte o notificare pe uşă. ONG-ul care a organizat tabere timp de 15 ani nu este autorizat la Ministerul Turismului. Fundaţia a fost amendată în 2017, însă decizia a fost contestată în instanţă.

Caz similar cu cel al fetiței din Baia de Aramă, în Caraș-Severin! După ce a refuzat să adopte copila, asistentul matern... O studentă eminentă a fost ucisă pe șosea! Mergea să vândă cartofi, ca să-și ajute părinții! Tatăl ei a văzut totul! Ate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x