Antena Căutare

Valcea: Un copil de 15 ani, spulberat de o masina

Un copil de 15 ani, din Valcea a fost lovit mortal de o masina, chiar in dreptul statiei de autobuz. Ambulanta a sosit dupa zeci de minute, iar medicii nu au putut decat sa constate decesul.

Adolescentul vroia sa urce in autobuzul care trebuia sa il duca la liceu, dar soferul l-a rugat sa ii umple sticla cu apa de la cismeaua de peste drum.

Cel mai apropiat serviciu de interventii era la Horezu, la aproape 10 kilometri. Potrivit registrelor, accidentul a fost sesizat prin sistemul 112 la ora 12:52.

Odata ajuns la fata locului, asistentul de pe ambulanta a incercat sa il resusciteze pe copil, dar fara succes. Baiatul s-a stins din cauza leziunilor interne.

Familia victimei l-a reclamat la Politie pe soferul autobuzului in care trebuia sa urce copilul, dar si pe cel care l-a lovit. Oamenii au facut o plangere si la colegiul medicilor, impotriva doctorului din comuna.


VIDEO! Trei tineri din Vrancea, arestati pentru trafic de droguri... VIDEO! O alta victima a atacului de la coafor a iesit din spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x