Antena Căutare

Vânător atacat de urs în Bistrița!

După ce urșii au fost văzuți pe carosabil sau au făcut pagube materiale prin sate, acum atacă. Un vânător a fost atacat de un urs, în apropierea localităţii Simioneşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, aflată la mai puțin de 15 kilometri de orașul Bistriţa.

Vânător atacat de urs în Bistrița!
| animalzoo.ro

Vânătorul, în vârstă de 39 ani, era conştient, dar prezenta semne de alterare a stării generale de sănătate.

Bărbatul a fost transportat de pădurari cu mijloacele auto proprii până la Căminul cultural din Simioneşti, pentru a fi preluată de echipajul de terapie intensivă al SMURD. Vânătorul atacat de urs este originar din judeţul Satu Mare şi prezintă plăgi la nivelul feţei, al gâtului şi al unei coapse. Din fericire, viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

“Victima prezintă plăgi la nivelul feței, gâtului și la nivelul unei coapse, dar afirmativ nu îi pun viața în pericol”, informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Acesta a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, în urma unui incident care a avut loc cu ocazia unei partide de vânătoare colectivă, autorizată. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că bărbatul atacat astăzi de urs participa la vânatoare pe raza fondului de vânătoare Simionești, în calitate de gonac, nefiind deținător de armă letală cu destinația vânătoare. Acesta are 39 de ani și este din Carei, județul Satu-Mare” transmit reprezentanții IPJ BN.

Citește și: Sat din Mureș terorizat de urși! Cum se comportă animalele în preajma oamenilor

Citește și: Musafir nepoftit! Un urs vizitează în fiecare zi un sat din Harghita

Citește și: Vrancea: Un urs prins într-un laţ nu poate fi eliberat pentru că în judeţ nu există persoane specializate în folosirea armei pentru tranchilizare

România în topurile deceselor din cauza incendiilor! Anual 200 de oameni mor și alte 600 sunt spitlizate din cauza focul... Vrancea: Ursul prins în laţ, eliberat după aproape 20 de ore; animalul a fost sedat de o echipă de specialişti de la Bac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x