Căutare Live

Vântul închide porturile la Marea Neagră

Din cauza vântului, care suflă cu peste 60 de kilometri pe oră, toate porturile de la Marea Neagră au fost închise. La ora 8, azi-dimineaţă, au sistat toate operaţiunile din porturile Midia, Constanţa dar şi Mangalia


Din cauza vântului, care suflă cu peste 60 de kilometri pe oră, toate porturile de la Marea Neagră au fost închise. La ora 8, azi-dimineaţă, au sistat toate operaţiunile din porturile Midia, Constanţa dar şi Mangalia.

Vasele aflate în larg trebuie să stea cu motoarele pornite ca să nu intre în derivă. Acolo, vântul poate atinge chiar şi 80 de kilometri pe oră. Navelor ancorate la ţărm le trebuie întărite legăturile iar semnalele luminoase şi sonore pornite în permanenţă.

Citește AICI mai multe despre acest subiect.

Afaceri româneşti, profit bulgăresc... O poveste cu multe lacrimi: Despre românii morți în atentatele de la Madrid...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri