Antena Căutare

Vânzător de femei, CINCI ani de închisoare! Mărturii din interior

Se numeşte Tudor Viola şi a fost arestat pentru trafic de persoane! Sentinţa, una prea mică pentru femeile obligate să îşi vândă trupul

Se numeşte Tudor Viola şi a fost arestat pentru trafic de persoane! Sentinţa, una prea mică pentru femeile obligate să îşi vândă trupul.

500 de euro valora o femeie! Pentru atât vindea destinele a zeci de persoane… Sentinţa? DOAR CINCI ANI! Nedrept, aşa-i?

“Cum am ajuns să fac asta? Am cunoscut o persoană din Constanta, avea un club în Tomelloso, Spania, şi, fiind şofer, transportam oamenii de care avea nevoie. M-a întrebat într-o zi, dacă vreau să mă implic în treaba asta şi uite aşa am ajuns aici. Mi-am dat seama că se făceau bani frumoşi”, a povestit acesta din penitenciarul Popa Șapcă din Timișoara.

“Femeia e mai rea decât un animal!”


Anii din închisoare nu par să îl fi învăţat vreo lecţie! O dovedesc zâmbetul de pe faţa lui şi declaraţia şocantă: “Trebuie să te comporți cât mai frumos ca să o ții lângă tine pentru că femeia e mai rea decât un animal”.

În interviu, acesta încearcă să explice că nu a avut habar de faptul că a comis o ilegalitate, uitând parcă de umanitate “Nu ştiam că este ilegal să fac asta. Nu o mai făceam, altfel…”.

Vezi interviul complet, cu declarațiile cutremurătoare, AICI!

Sărbătoare! De Ziua Europei, stațiile de metrou din Bucureşti primesc numele statelor membre ale Uniunii Europene... Descoperire explozivă, în Vaslui: 160 de proiectile, îngropate într-o pădure....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x