Antena Căutare

Un bărbat de 90 de ani vede lumea din şaua motocicletei, alături de partenera sa cu 24 de ani mai tânără

La 90 de ani, un fost militar din Constanţa reuşeşte să uimească pe toată lumea cu pasiunea sa. Pensionarul se plimbă prin ţară şi prin străinătate pe motor. Partenera sa îi împărtăşeşte hobby-ul şi îl însoţeşte în toate călătoriile. Trecătorii îi privesc cu admiraţie şi vor să facă poze cu ei.

Faceţi cunoştinţă cu Mircea Panaitescu. Are 90 de ani. Partenera lui, Margareta, 66 de ani. Vârsta însă nu are nicio importanţă atunci când vine vorba despre o pasiune care te ţine mereu în formă.

"Dumnezeu mi-a scos în cale întâmplător pe partenera mea de motocicletă care este o împătimită la fel ca şi mine.oţi kilometrii pe care i-am făcut, i-am făcut împreună", spune acesta.

Bărbatul, inginer şi militar de carieră, a lucrat până la 83 de ani. A fost contabil, dar şi arbitru la Federaţia de Ciclism. Este străbunic, dar, de când soţia şi fiica i-au murit, locuieşte la azil. Însă nu-şi petrece zilele într-un fotoliu, ci cutreieră ţara în lung şi-n lat.

Mircea Panaitescu a avut până acum nu mai puţin de 10 motocilete, toate de curse. De când a cunoscut-o pe Margareta, a renunţat la ele pentru un model rusesc cu ataş.

Cei doi pensionari au parcurs împreună peste 27.000 de kilometri pe motor şi nu vor să se oprească aici. Plănuiesc să viziteze cât mai multe ţări. Când îi văd, oamenii sunt uimiţi.

Pensionarul neobosit e o sursă de inspiraţie şi pentru tineri.

Străbunicul se laudă cu o sănătate de fier şi este convins că secretul este adrenalina.

Pensiile și alocațiile, aduse de poștași cu echipament special, măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie... Preot din România, filmat când trimite blesteme, la cerere! „Praful și răul să vină peste el, casa și munca lui” | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x