Antena Căutare

Vaslui: Mai multi salvatori, pusi pe drumuri de un apel fals la 112

In Vaslui, un apel fals la 112 a pus pe drumurile troienite medici si pompieri plus un echipaj de off-road. Salvatorii au plecat spre o gravida blocata in nameti. Si-au riscat viata prin viscol si printre munti de zapada. Si au aflat prea tarziu ca strigatul de ajutor era de fapt o farsa facuta de un barbat care, pentru drumul deszapezit de salvatori, a primit doar o amenda.

Lupta pentru viata se da cu orice risc si cu orice pret. Salvatorii inainteaza orbeste prin intuneric, prin nameti si viscol, mai ales cand la capatul drumului asteapta o gravida, iar doua vieti sunt in pericol. Ei isi risca viata pentru vietile altora. Voluntar. Se aventureaza cu masinile de offroad acolo unde medicii si pompierii nu pot inainta. Uneori, trec pe langa moarte. Alteori, pe langa gluma nu tocmai inspirata.

“Vinovatii” voiau, de fapt, sa le faca cineva drum prin nameti, ca sa ajunga acasa, in Bucuresti. “A fost o gluma extraordinar de proasta. Noi ne-am riscat viata, puteam sa patim ceva grav, daca ne atingea, puteam fi morti la ora actuala”, se plange un sofer. Si pe buna dreptate.

Pierduta in zapada si intoarsa, parca, in timp, intreaga tara se lupta in continuare cu viscolul.

Vezi si... UPDATE! Operatiunile de salvare din nameti sunt adevarate aventuri in nordul Moldovei!

Un copil cu sindromul Down ar fi fost lovit si tinut cu leucoplast la gura de propria invatatoare... Un mall din Brasov a fost distrus aproape complet de un incendiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x