Antena Căutare

Vaslui: Taranii isi vor vinde verdeturile doar in mall-ul din centrul municipiului

Autoritatile au decis sa demoleze Piata Vidin pentru a construi una noua, in valoare de 13 milioane de lei. Astfel, taranii din Vaslui vor fi obligati sa-si vanda urzicile, ceapa sau leusteanul cultivat in gradina doar in mall-ul din centrul municipiului Vaslui, scrie Mediafax.

Conform edilului din judet era singura solutie pentru ca intreprinzatorii sa-si poata comercializa legumele. Municipalitatea va plati o chirie uriasa pentru noul sediu.

"Era singurul spatiu pe care l-am gasit liber si unde am fi putut muta toti comerciantii si producatorii particulari din piata pentru a putea demara noua investitie. Am incheiat cu proprietarul mall-ului un contract valabil pana la sfarsitul anului 2013, cu o chirie lunara cuprinsa intre 35 si 45 lei pe metrul patrat, pentru o suprafata totala de aproape 700 de metri patrati", a declarat, vineri, primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval pentru Mediafax.


Foto:Intact Images

RATB: Liniile de tramvai 23 si 27 vor functiona pe un traseu modificat vineri seara... VIDEO! Mort de 40 de zile in spital fara sa stie nimeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x