Antena Căutare

Veste bună pentru 4.000.000 de salariați de la privat: "Măsura va fi pusă în practică începând cu 1 ianuarie 2018"

Automobile Dacia acordă angajaţilor o sumă compensatorie de 20%, astfel încât salariul net să nu scadă de la 1 ianuarie 2018, odată cu transferul obligaţiilor sociale de la angajat şi angajator, se arată într-un comunicat al companiei, transmis de Agerpres.

Automobile Dacia acordă angajaţilor o sumă compensatorie de 20%, astfel încât salariul net să nu scadă de la 1 ianuarie 2018, odată cu transferul obligaţiilor sociale de la angajat şi angajator, se arată într-un comunicat al companiei, transmis de Agerpres.

"Urmare a aplicării Ordonanţelor de Urgenţă Nr.79/2017 şi Nr.82/2017 referitoare la transferul obligaţiilor sociale, Automobile Dacia a finalizat negocierile cu sindicatul în 15 decembrie. Acordul care a fost semnat împreună cu sindicatul prevede acordarea unei sume compensatorii de 20%, astfel încât salariul net să rămână la acelaşi nivel. Măsura va fi pusă în practică începând cu 1 ianuarie 2018", spun reprezentanţii companiei.

Potrivit site-ului companiei, grupul Renault România are circa 16.700 de angajaţi şi a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 5 miliarde de euro.

Dezvăluiri ÎN PREMIERĂ din "Dosarul Revoluţiei". Soţii Ceauşescu au fost ţintele a trei tentative de asasinat.... Ce se va întâmpla cu averea lăsată de Regele Mihai I. Cele cinci fiice ar putea fi înlăturate de la moştenire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x