Antena Căutare

Veste bună pentru elevi! Alocațiile ar putea crește cu 50% din 2020!  "Copiii au cea mai mică alocație din Uniunea Europeană. Nu este în regulă”

Alocațiile copiilor ar putea crește începând cu anul 2020. Partidul Social Democrat pregătește un nou proiect de lege.

Veste bună pentru elevi! Alocațiile ar putea crește cu 50% din 2020!  "Copiii au cea mai mică alocație din Uniunea Europeană. Nu este în regulă”
Veste bună pentru elevi! Alocațiile ar putea crește cu 50%

PSD pregătește un proiect de lege care prevede majorarea alocațiilor cu 50%. Propunerea legislativă vine în contextul în care Partidul Național Liveral susține că nu sunt bani în buget.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat în luna februarie faptul că alocațiile trebuie mărite pentru că sunt cele mai mici din Uniunea Europeană.

"Copiii au cea mai mică alocație din Uniunea Europeană. Nu este în regulă. Este cea mai mare prioritate!", a afirmat acesta.

În acest moment, conform Legii nr. 61/1993 alocația este de 150 de lei și se acordă copiiilor între 2 și 18 ani. De aceasta suma beneficiază și adolescenții care au trecut de vârsta de 18 ani, până termină liceul sau școala profesională.

De asemenea, există și un cuantum mai ridicat, de 300 de lei, care se acordă pentru copiii de până în doi ani, precum și pentru cei cu handicap, până la 18 ani, în cazul celor din urmă.

Noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut violul petrecut în curtea acestuia... Vești bune pentru acești români. Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească pentru a beneficia de trei luni de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x