Antena Căutare

Veste importantă pentru angajații români. Ce se întâmplă cu tichetele de masă începând de acum

Veste importantă pentru angajații români care primeau tichete de masă de la serviciu. Conform unor măsuri cuprinse în OUG 130/2021, publicată în data de 18 decembrie 2021 în Monitorul Oficial, bonurile pe hârtie nu vor mai exista. Iată cum se pot încasa tichetele.

doua femei la casa la magazin
Veste importantă pentru angajații români care primeau tichete de masă de la serviciu. Conform unor măsuri cuprinse în OUG 130/2021, publicată în data de 18 decembrie 2021 în Monitorul Oficial, bonurile pe hârtie nu vor mai exista. Iată cum se pot încasa tichetele | Shutterstock.com

Angajaţii români trec printr-o schimbare radicală la început de februarie 2022. Oamenii au început să primească tichetele de masă, însă au avut parte de o surpriză majoră din partea angajatorilor.

Aceştia au fost obligaţi să respecte noi măsuri aplicate în cazul tichetelor acordate salariaţilor, fie ele tichete de masă, tichete de creşă, tichete culturale au tichete cadou.

Tichete de masă: de ce nu vor mai primi angajații bonuri pe hârtie

Începând cu data de 1 februarie 2022, autorizațiile de funcționare ca unități emitente de bilete de valoare pe suport hârtie, acordate de Ministerul Finanțelor potrivit legii, își pierd valabilitatea, se arată la alineatul 2.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiți pe www.observatornews.ro.

Statele care au simplificat regulile de călătorie pentru turiștii din UE. Ce țări au venit cu noi condiții la graniță... Programele Rabla Clasic și Rabla Plus se lansează marți. Ce trebuie să știe șoferii și care sunt schemele de finanțare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x