Antena Căutare

Vestea pe care o așteptau PENSIONARII! Guvernul a hotărât: crește numărul celor care vor beneficia de MEDICAMENTE COMPENSATE! Noul plafon a fost anunțat

Veste excelenta pentru pensionarii din Romania! Premierul Viorica Dancila a anuntat cresterea plafonului veniturilor pana la care pensionarii pot beneficia de medicamente compensate cu 10 procente, de la 900 de lei la 990 de lei.  

Veste excelentă pentru pensionarii din România! Premierul Viorica Dăncilă a anunțat creșterea plafonului veniturilor până la care pensionarii pot beneficia de medicamente compensate cu 10 procente, de la 900 de lei la 990 de lei.

„Dorim ca pensionarii care au beneficiat de o nouă majorare a pensiilor începând cu 1 iulie să-şi păstreze acest drept, şi anume accesul la medicamente compensate. Este a doua majorare a acestui plafon în actuala guvernare”, a explicat Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Plafonul veniturilor va fi astfel majorat de la 900 de lei la 990 de lei.

Premierul a amintit că este a doua majorare pe care o face actuala guvernare, prima fiind în luna iunie a anului trecut, când plafonul a crescut de la 700 de lei la 900 de lei.

„Am luat această măsură tocmai pentru a ne asigura că tot mai mulţi pensionari pot beneficia de medicamente la un cost cât mai accesibil, în condiţiile în care acest plafon a fost îngheţat pe o perioadă de opt ani”, a spus Dăncilă.

Veste rea! Românii care au datorii la întreținere mai vechi de trei luni nu își vor mai putea vinde apartamentele... Zeci de COPII au trăit clipe de GROAZĂ în Constanța după ce scena pe care se aflau s-a PRĂBUȘIT! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x