Antena Căutare

Vești îngrijorătoare despre Regina Elisabeta. Mesajul de ultimă oră al Palatului Buckingham despre petrecerile anuale de vară

În acest an, Regina Elisabeta a II-a nu va participa la petrecerile anuale din grădinile Palatului Buckingham și va fi reprezentată de alți membri ai familiei.

regina elisabeta imbracata intr-o rochie albastra Galerie
În acest an, Regina Elisabeta a II-a nu va participa la petrecerile anuale din grădinile Palatului Buckingham și va fi reprezentată de alți membri ai familiei. | Getty Images

În fiecare vară, în grădinile Palatului Buckingham au loc până la trei petreceri, precum și una la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh.

Când au loc petrecerile anuale de vară din grădinile Palatelor Buckingham și Holyroodhouse

Evenimentele din acest an, care vor sărbători și Jubileul de platină al Reginei, sunt:

• Palatul Buckingham - 11 mai
• Palatul Buckingham - 18 mai
• Palatul Buckingham - 25 mai
• Palatul Holyroodhouse - 29 iunie

Regina a dat, de asemenea, permisiunea ca petrecerea în grădină a Asociației Not Forgotten să fie găzduită de Prințesa Anne în calitate de patron al organizației de caritate, la Palatul Buckingham, pe 12 mai.

Citește și: Secretul Reginei Elisabeta pentru longevitate. Care este primul lucru pe care îl face dimineața

Motivul pentru care Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile din grădinile Palatului

Palatul Buckingham a adăugat, conform Sky News, că „detaliile privind participarea vor fi anunțate în timp util”.

Regina s-a confruntat recent cu probleme de mobilitate care au obligat-o să se retragă de la unele evenimente.

Petrecerile în grădină reprezintă o parte importantă a calendarului Familiei Regale, iar participanții din acest an vor fi, fără îndoială, dezamăgiți să nu o vadă pe Regina.

Petrecerile au fost, din păcate, anulate în 2020 și 2021 din cauza pandemiei, dar în acest an, Casa regală așteaptă cu nerăbdare să primească oaspeții la Palatul Buckingham și Palatul Holyroodhouse.

Citește și: Mezinul familiei regale a împlinit patru ani. Prințul Louis îi calcă pe urme tatălui său, Prințul William

În ultimii ani, Majestatea Sa obișnuia să întâmpine peste 30.000 de oaspeți pentru a petrece o după-amiază relaxată în frumoasele grădini ale reședințelor sale regale.

Aceste evenimente publice îi permiteau Reginei să vorbească cu oameni din toate categoriile sociale, care au avut un impact pozitiv în comunitatea lor.

De obicei, Monarhului i se alăturau membri ai familiei sale, inclusiv Prințul Charles, ducesa de Cornwall și nepoții ei, Prințul William și soția Kate Middleton, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

Regina Elisabeta a împlinit 96 de ani luna trecută

Regina Elisabeta și-a sărbătorit luna trecută 96 de ani de naștere și 70 de ani de la urcarea pe tron în februarie - devenind primul rege sau regina britanic care a atins șapte decenii de domnie.

Pe parcursul anului au loc o varietate de evenimente pentru a marca mandatul ei istoric, culminând cu o vacanță de patru zile, în perioada 2-5 iunie. Rămâne de văzut dacă Monarhul Marii Britanii va reuși să onoreze petrecerile.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe admiratorii săi. Ce portret neașteptat a fost publicat

Schimbarea în bani pe care vrea să o facă Elon Musk la Twitter. Nicio altă rețea de socializare nu cere asta... Echipa Romaneasca ce a fondat o bursa descentralizată de criptomonede - TOTUL DESPRE DEXVERS (P)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x