Antena Căutare

Vești proaste pentru sute de mii de români care au stat acasă de Sfânta Maria! Când trebuie să recupereze zilele libere! 

Sute de mii de români s-au bucurat din plin de zilele libere pe care le-au avut de Sfânta Maria, când au stat acasă pe 15, 16, 17 iulie, însă acum aceștia vor fi nevoiți să lucreze în weekend. 

Sute de mii de români s-au bucurat din plin de zilele libere pe care le-au avut de Sfânta Maria, când au stat acasă pe 15, 16, 17 iulie, însă acum aceștia vor fi nevoiți să lucreze în weekend.

Astfel, conform unei hotărâri a Guvernului, persoanele care lucrează la stat și care au beneficiat de minivacanță și pe 16 şi 17 august, pot recupera liberele sâmbătă, pe 25 august şi pe 1 septembrie.

A doua opțiune ar fi să lucreze peste programul obișnuit, până pe 7 septembrie.

ZILE LIBERE până la sfârşitul anului 2018:

  • 30 noiembrie (vineri) – Sfântul Andrei
  • 1 decembrie (sâmbătă) – Ziua Naţională a României
  • 25 decembrie (marți) – Crăciunul
  • 26 decembrie (miercuri) – a doua zi de Crăciun.

La acestea se adaugă două zile pentru fiecare dintre cele 3 sărbători religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decât cele creştine, pentru persoanele aparţinând acestora.

Angajatorii au obligația de a acorda aceste zile libere salariaților sau să acorde compensații angajaților care trebuie să se prezinte și în aceste zile la lucru. Salariații care trebuie să lucreze și în zilele nelucrătoare de sărbătoare legală sunt, în general, angajați ai unor unități medicale, unități de alimentație publică și unități de producție „cu foc continuu”.

Calendar ortodox 23 august. Prăznuirea Sfântului Lup... Previziune sumbră pentru România! Maria Ghiorghiu a lansat informații halucinantă: ”Va fi LOVITĂ puternic în partea nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x