Antena Căutare

Vezi cum va fi vremea in weekend!

Cerul va avea innorari accentuate si, mai ales seara, se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, iar vantul se va intensifica temporar. Temperatura minima in weekend va fi de 10-11 grade Celsius.

Astazi, vremea va fi racoroasa. Cerul va prezenta innorari accentuate in Oltenia, unde pe arii extinse, mai ales ziua, va mai ploua. In Banat, Muntenia, Dobrogea si Transilvania, precum si in zona de munte, innorarile vor fi temporare si aversele, posibil insotite de descarcari electrice, se vor semnala local.

In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in est si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime intre 3 grade in depresiuni si 15...17 grade in Delta si pe litoral. Presiunea atmosferica va creste usor.

Sambata

Vremea se va incalzi, dar va fi in general instabila in jumatatea sud-estica a tarii. Cerul va fi mai mult noros in Dobrogea si Baragan, unde pe arii extinse vor fi averse insotite de descarcari electrice. In Moldova, restul Munteniei, Oltenia si zona de munte innorarile vor fi mai accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii, iar astfel de fenomene se vor semnala local. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.

In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata. Vantul va avea intensificari temporare in sud-estul teritoriului si de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, spre 5 grade. Presiunea atmosferica nu se va modifica semnificativ.

Duminica

Vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii mai. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales dupa-amiaza si noaptea in estul si sud-estul tarii, precum si in zona de munte, unde local vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina.

In rest doar izolat vor fi ploi de scurta durata. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 21 si 29 de grade si minime intre 6 grade in depresiuni si 18 grade pe litoral.

VIDEO! Intoarcere mortala, pentru un taximetrist din Bucuresti... VIDEO! Ploaia a transformat strazile in rauri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x