Antena Căutare

Vezi de ce nu e bine sa plimbi catelul cand consumi alcool!

O femeie ametita bine si catelul ei au facut spectacol aseara, in centrul Devei. Pentru ca nu se mai putea tine pe picioare, stapana s-a intins la un moment dat pe asfalt. Si n-a vrut sa se desparta de animal, in timp ce medicii se chinuiau sa-i ia tensiunea. In cele din urma, amandoi au ajuns la spital.

“Nu-mi lua cainele!” “Nu-ti iau cainele. Iti masor tensiunea si te las, draga!” Nu a fost insa chip sa o desparta de caine. Echipajul de pe ambulanta, chemat initial pentru un accident, nu a reusit sub nicio forma sa stea de vorba cu femeia.

“Ajunsi acolo, am constatat ca nu este vorba de un accident rutier, ci de o pacienta in stare de ebritate cu care ne-am inteles foarte greu pentru ca avea un caine de care nu vroia sa se desparta”, explica Loredana Tacut, de la Serviciul de Ambulanta Hunedoara.

Dupa minute bune, in care femeia mai avea putin si se batea cu medicii, a ajuns si un echipaj de politie. Cu chiu cu vai, stapana a fost urcata in ambulanta. In urma femeii, catelul n-a mai stiut incotro s-o ia. Unei tinere i s-a facut mila de el si l-a dus la spitalul unde a ajuns pacienta.

Cainele si-a asteptat toata noaptea stapana. Si au plecat impreuna spre casa. Prietenul la nevoie se cunoaste!

George, baiatul fara maini care "simte" muzica... George are 11 frati in America! Cum arata o zi din viata lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x