Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Viață pe muchie de cuțit: un braț amputat și o traumă de nedepășit! O femeie a fost împinsă pe linia de metrou în Roma! Tragedia din România, la indigo? IMAGINI DRAMATICE

O femeie a fost împinsă pe linia de metrou în Roma și se zbate între viață și moarte. În urma agresiunii, ea a suferit răni grave, iar medicii au fost nevoiți să-l amputeze o mână. Cel care a fost la un pas de a o ucide este un italian de 47 de ani care a fost arestat.

O femeie a fost împinsă pe linia de metrou în Roma și se zbate între viață și moarte. În urma agresiunii, ea a suferit răni grave, iar medicii au fost nevoiți să-l amputeze o mână. Cel care a fost la un pas de a o ucide este un italian de 47 de ani care a fost arestat.

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, cea care a prezis tragedia de la Colectiv, mesaj îngrijorător pentru două dive: "Atenție! Atenție la metrou!"

Bărbatul a fost prins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Roma. El este acuzat de tentativă de omor, după ce a împins o femeie sub un tren de metrou, a anunțat Poliția italiană, citată de Agerpres.ro.

Incidentul șocant a avut loc vineri, în stația de metrou Eur Fermi stop, situată în sudul Romei. Autoritățile din Cizmă nu s-au mai confruntat până acum cu un asemenea incident șocant.

Vă reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, o tânără a fost aruncată pe șinele de metrou de criminala Magdalena Șerban, o femeie cu grave probleme psihice. Victima nu a supraviețuit...

Recomandari