Antena Căutare

Vibrația zilei de 9 AUGUST. Află ce îți rezervă această zi și cum poți profita de beneficiile cifrei 9

Vibratia zilei de 9 august. Afla cum vor sta lucrurile in aceasta zi și cum va vor afecta influentele acestei cifre.

Vibrația zilei de 9 august. Află cum vor sta lucrurile în această zi și cum vă vor afecta influențele acestei cifre.

9 este o vibrație masculină, profundă, sacră, compusă din 3 trinitati (3×3). Numărul 9 este ultimul în scară numerologică de baza (numerologia se bazează pe primele 9 cifre) iar din punct de vedere energetic, vibrația lui 9 vorbește despre fraternitate, generozitate, sfarsituri, profunzime, altruism, dragoste universală, intuiție și capacitate spirituală în acord cu esență naturii cosmice. În numerologie, numărul 9 este simbolul înțelepciunii și inițierii, deschide calea cunoașterii mistice. Numărul 9 are calitățile tuturor numerelor 1-8 iar dacă adunăm 1+2+3+4+5+6+7+8=36, obținem tot 9=3+6.

Iar 9 este Eremitul, bătrânul ce ține în mâna dreapta un felinar iar în mâna stânga, un toiag. Discernământul, studiul, învățăturile secrete, chibzuință, moderația, practicarea auto-controlului (sunt calm și perfect echilibrat, mă iubesc și mă accept așa cum sunt, îi iubesc și îi accept pe ceilalți așa cum sunt, le accept deciziile, mă las ghidat de forță subconștientului meu care știe cel mai bine să mă ajute să rezolv orice problema din viață mea cu calm și cu răbdare, etc) sunt ajutoarele noastre în aceată luna. Negativ, un 9 aduce ascunderea adevărului, afaceri dubioase, trădări, intrigi, abuzuri, duplicitate.

Zilele periculoase ale lunii: Prima e chiar azi, 8 august! Ce NU este bine să faci

Numărul 9 pare să se afle într-o legătură directă cu esență cosmosului și a sufletului uman, aduce un îndemn pentru studiile oculte, generozitate, noblețe sufletească, neliniște, entuziasm, irascibilitate și aroganță. Această vibrație ne da curaj, franchețea pare să devină dușmanul nostru căutând conflictele și confruntările. Cuvintele pot muscă în această luna, disputele verbale sunt pe valul energetic al acestei vibrațîi. Spiritul de dreptate este amplificat aducând în lumina orice abuz, nedreptate. Această energie protejează oamenii lipsiți de apărare, îi îndeamnă să lupte pentru drepturile lor.

Această vibrație 9 afectează oamenii în diferite moduri, dar un lucru este sigur, tot ce este uzat sau nu mai este de folos în viață noastră, va fi probabil eliminat. De obicei, emoțiile sunt pe val pentru că subconștientul știe că există o schimbare majoră și în curs de desfășurare. Vom fi sensibili dar și intuitivi iar ceea ce este foarte important într-o luna sau an 9 este forță gândirii, ar trebui să gândim pozitiv, forță gândirii face foarte mult acuma.

Iubit sau prieten? Află ce spun astrele despre dragoste în luna AUGUST

Acesta este începutul sfârșitului, dar nu numai, este timpul pentru a lega lucrurile neterminate, este timpul pentru a finaliza lucrurile începute și să renunțăm la anumite așteptări. Există un sentiment de goliciune, acuma este momentul să începem să devenim confortabili cu necesitatea de a schimbă ceea ce trebuie schimbat în viață noastră. Modificările aduse de această luna universală 9 implică atât viață personală, profesională cât și cele ce țîn de țară, mediul în care trăim, credințe spirituale, angajamente, precum și alte aspecte ale vieții. Se poate că procesul de selectare a ceea ce trebuie să rămână în viață noastră să fi început deja. Această luna face tranziția către un nou început și este cel mai bun moment pentru a ne elibera de tot ceea ce nu adaugă valoare, bucurie, vieții noastre. Bunătatea, generozitatea, iertarea, recunoștință sunt cai minunate pentru a atrage tot ceea ce este bun în viață. Fiți receptivi la schimbare și transformare, la iluminarea subtilă, la informațiile prețioase pe care le primiți, mulțumiți-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce aveți în viață voastră.

Această luna de vibrație universală 9 poate fi benefică pentru cei născuți pe 9, 18, 27, cei care au vibrația numerologicala 9 la destin (se adună toate cifrele din dată de naștere), care au vibrația numelui 9 (expresia numelui, vibrația sufletului-vocalele din nume, vibrația personalității-consoanele din nume). Persoanele născute pe 1, 3, 10, 12, 19, 21 și 30 pot fi norocoase în această luna.

Culoarea roșie și toate nuanțele de roșu, albastru, galben dar și albul cu un pic de culoare roșie, sunt favorabile în această luna universală 9. Coralul roșu este cea mai norocoasă bijuterie pentru vibrația 9.

Te căsătorești sau te DESPARȚI! Horoscopul lunii august dezvăluie ce te așteaptă luna aceasta!

Zilele universale ale acestei luni universale 9 sunt:

Vibrația 1: noi începuturi, șanse, independența, idei noi, schimbări favorabile, multă energie.

Vibrația 2: lucru în echipa, cooperare, relații, sensibilitate, neliniște, erori datorate neglijenței. Fiți diplomați și stapaniti-va nervii, atenție la sănătate, la femei, apropiați, colegi.

Vibrația 3: distracții, călătorii, comunicare, schimbări pozitive pe plan familial și profesional, noroc. O zi creativă și inspirată.

Vibrația 4: vremea planurilor, spirit practic, răbdare, organizare, muncă intense. Fiți prevăzători, atenți. O zi de muncă grea, diciplina și oportunități.

Vibrația 5: schimbări neprevăzute, prudență maximă în toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, eșecuri și obstacole fără nici un avertisment. Fiți atenți la mașini, condus mașină.

Horoscop august 2018 Pești. Zodia ajutată de astre! Beneficii la capitolul bani

Vibrația 6: activități casnice, familie, părinți, creativitate, căsătorie. Este o vibrație bună pentru relații, sudarea unei relații sau pot fi luate hotărâri într-o relație problematica.

Vibrația 7: explorare interioară, studiu, odihnă, surprize sortite, rugăciune. Intuiția este deosebită și poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispășire spirituală.

Vibrația 8: succes sau eșec material, plăti karmice. Ambiția și planurile de succes material pot cunoaște noi dimensiuni.O zi de recompense, respect și recunoaștere.

Vibrația 9: sfârșitul unei situații conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare și de transformare.

Sursă: astrocafe.ro

Vine potopul! A fost anunţat COD GALBEN de inundaţii în mai multe județe din țară! Iată care sunt zonele afectate!... Clendar ortodox 9 august. Află ce sfinți sunt pomeniți în această zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x