Antena Căutare

Vica Blochina il executa pe Victor Piturca! Vrea sa-i ia jumatate din salariu pentru ca refuza sa-i dea pensia alimentara

Daca Piturca nu plateste, Vica il vrea executat silit! Fosta balerina cere jumatate din salariul lunar al selectionerului, in contul pensiei alimentare si al datoriilor. Ca sa grabeasca lucrurile, avocatii ei au trimis deja documentele necesare la Federatie Romana de Fotbal. Doar ca, pana sa vada banii, mai au de trecut un hop: antrenorul a cerut suspendarea platii pensiei alimentare pana la finalul procesului de paternitate. Iar maine e ziua judecatii

“Nu-l deranjeaza sufletul de tata, il deranjeaza ca trebuie sa scoata banii”, sustine Vica. Si ca banii, o suma record pentru Romania, ajung pe mana Vicai, spun apropiatii selectionerului. Dupa ani lungi de dragoste nebuna, Piturca o banuieste acum pe fosta iubita ca ar vrea sa se imbogateasca de pe urma lui si a copilului. 9.000 de euro ar trebui sa-i dea in fiecare luna - pensie alimentara, dar 100.000 de euro, datorii din urma. Iar Vica s-a saturat sa tot astepte banii. A facut adresa la federatie pentru executare silita.

Dar selectionerul contraataca. Aplica o tactica din fotbal: trage de timp pana la finalul procesului de paternitate. A cerut din nou in instanta suspendarea platii pana la verdictul final. “Daca nu este stabilita paternitatea nu avem despre ce discuta, nu exista nici obligatia de plata. Nici o instanta nu poate obliga pe cineva daca nu este stabilit ca este tatal”, sustine avocatul Paula Iacob.

Si totusi, daca maine pierde in instanta, Piturca ar putea fi obligat la plata. Sumele datorate Vicai s-ar recupera insa mai greu. Selectionerul ar trebui sa-i dea fostei balerine jumatate din salariul lui lunar. Insa, contractual, el primeste lunar 7.000 de lei. Grosul - de 100.000 de euro - e incasat o data la trei luni, sub forma unei prime, din care sefii i-ar putea opri cel mult 20 la suta.

Piturca are insa si rate mari la banci, de 15.000 de euro. Pentru credite la care a garantat cu casa. Este unul dintre cele cinci motive invocate de avocatii antrenorului in noua cerere de supendare a platii. Un altul, faptul ca Piti isi intretine sotia si ceilalti doi copii majori, dar fara venituri. “Pe el il intereseaza ca copiii lui, care au peste 30 de ani si sunt legitimi, dar copilul care plange dupa el, nu poate”, mai spune Vica.

Prietenii selectionerului spun insa ca Piti nu crede in lacrimile Vicai. Ar fi nemultumit pentru ca a cheltuit deja cu ea 300.000 de euro pentru casa si masina, iar timp de cinci ani ar fi cotizat lunar pentru intretinerea copilului.

UPDATE! Dinu Patriciu isi ataca dur sotia in cererea de divort... UPDATE! Medicii ale caror paciente au murit dupa operatii estetice sunt trasi la raspundere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x