Antena Căutare

Video - A apărut un videoclip cu Luiza pe youtube! Ți se face pielea de găină: "Tu ești sus acolo printre îngeri. Mi-a rămas doar amintirea ta".

Luiza Melencu a plecat de acasă pe data de 14 aprilie 2019, de atunci, fata a dispărut fără urmă în hăul negru al lumii. La două luni după tragica întâmplare, Alexandra Măceșanu a căzut în ghearele șoferului Dincă pe care l-a luat la ocazie pentru a se duce la liceu.

Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a declarat că le-a sechestrat și le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. În urma analizelor oaselor calcinate descoperite în incineratorul artizanal din curtea lui Dincă, specialiştii au stabilit, cu o probabilitate de peste 99,9%, că acele oase aparţin Alexandrei Măceșanu. În cazul oaselor descoperite la lizieră, despre care suspectul spune că ar aparţine Luizei, nu a fost obţinut un rezultat clar.

Avocaţii celor două familii, Măceşanu şi Melencu, au depus plângeri penale pe numele specialiştilor INML, contestând rezultatele. Anchetatorii au solicitat, în cazul oaselor de la lizieră, în încercarea de a obţine rezultate concludente, ajutorul FBI, un set de probe fiind transmis unui laborator din SUA.

Un videoclip în care apar imagini cu Luiza a fost făcut public pe youtube. Sute de oameni nu și-au putut stăpâni lacrimile și au transmis sentimentele printr-un mesaj.

Tu poți să nu plângi?

Mesajul Poliției Române:

”Motiv urmărire: În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent", se precizează pe site-ul Poliţiei Române.

”Înălțime 160 cm, constituție atletică, față ovală, păr șaten lung, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, geacă de culoare neagră, având asupra sa un rucsac negru, încălțăminte sport de culoare deschisă. Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis. Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova", este precizat pe site-ul Poliţiei.

VIDEO - Accident teribil în Capitală! Mașina lui Cătălin Botezatu a fost grav avariată... Anchetă de amploare la Spitalul Judeţean Ilfov. Un medic ginecolog, acuzat că schimba diagnosticul în fișe, ca să creasc...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x