Antena Căutare

VIDEO! Avalansele lovesc si in mijlocul oraselor: Mai multe victime ale zapezilor si a turturilor

Nu vin de pe munti, ci de pe acoperisuri! In Craiova, doi barbati au fost prinsi in cascada de nameti, iar in Bucuresti, fatada unei cladiri s-a prabusit cu totul sub greutatea zapezii. Tot pe acoperisuri se ascund si adevarate sulite de gheata. Turturii uriasi au fost desprinsi doar cu ajutorul pompierilor.

Barbatul abia coborase din masina, in fata Directiei pentru Protectia Copilului Dolj. A crezut ca nu mai scapa cu viata. Masina a fost si ea avariata. Barbatul va da institutia in judecata. La cateva minute dupa incident insa, un alt barbat a ajuns la spital dupa ce o bucata de gheata i-a cazut in cap de pe cladirea Casei de Pensii.

La Sinaia un barbat se zbate intre viata si moarte. I-ar fi picat o bucata de zapada pe care o dislocase direct in cap. Si s-ar putea sa nu mai traiasca.

Un tanar din Drobeta Turnu Severin si-a gasit autoturismul distrus de o avalansa urbana. La Calarasi, interventia pompierilor a venit, din fericire, la timp. Acest turture urias se putea transforma intr-o arma letala.

Fiecare pas e un risc asumat si pentru pietonii din Bucuresti. Nu a mai nins de cel putin o saptamana, dar trotuarele sunt inca de gheata, zapada cade, incontinuu, de pe acoperisurile necuratate iar turtutii uriasi ameninta fiecare trecator. Cele mai periculoase sunt cladirile mari. Firmele de alpinisti utilitari aproape ca nu mai fac fata comenzilor. Patiti sau precauti, unii pietoni isi croiesc drum printre masini. De balti insa nu scapa nimeni. Din pacate, vestile nu sunt deloc imbucuratoare. Meteorologii au anuntat o incalzire a vremii. Asta inseamna ca baltile se vor inmulti repede. Cat despre inundatii: Calea Vacaresti, Palatul Copiilor si rondul de la Cosbuc sunt zonele cu cel mai mare pericol.

CNAS, "gaura neagra" de 1 500 000 de euro, in timp ce bolnavii de cancer au ramas fara medicamente... Un vagon al unui tren de calatori a deraiat pe ruta Oradea - Arad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x