Antena Căutare

Video. Bătaie ca-n codru între angajații unei firme de pază și un grup de constănțeni. Doar agenții de la Acțiuni Speciale au reușit să-i calmeze pe scandalagii

Bătaie ca-n codru în Constanța. Angajații unei firme de pază au fost atacați de mai multe persoane. Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Bătaie ca-n codru în Constanța. Angajații unei firme de pază au fost atacați de mai multe persoane. Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o un conflict spontan între lucrători ai unei firme de pază şi mai multe persoane, acestea din urmă provocând distrugeri autoturismelor firmei de pază. În sprijinul poliţiştilor au intervenit şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care, în scurt timp, au aplanat starea conflictuală.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că lucrătorii firmei de pază, în timpul verificării unei societăţi comerciale de pe strada Soveja, ar fi fost agresaţi de persoanele în cauză şi deposedaţi de două telefoane mobile şi o staţie. Ulterior, agenţii de pază ar fi plecat în urmărirea presupuşilor agresori, aceştia fugind pe strada Semănătorului şi intrând într-un imobil”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

În urma conflictului, trei agenţi de pază au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, distrugere, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şoferul căutat după ce a accidentat grav un tânăr aflat pe trotuat, la Brăila, s-a predat Poliţiei... Subiectele de la Evaluare Națională 2019, ținta glumelor pe Internet: ce a stârnit hohote de râs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x