Antena Căutare

VIDEO! Caracal: Jandarmii au "pazit" o nunta cu o mie de oameni in mijlocul strazii

Zeci de jandarmi si politisti din Caracal au fost in alerta, ieri, dupa ce o mie de nuntasi au inceput sa petreaca in mijlocul unui bulevard. Cinci ore, soferii care au fost prinsi in hora n-au avut incotro decat sa opreasca motorul si sa urmareasca prestatiile lui Florin Salam si Nicolae Guta.

Samir si Casandra, doi adolescenti de numai 16 ani, si-au dorit o nunta ca-n povesti. Numai rochia de mireasa brodata manual si impodobita cu argint si pietre pretioase a costat cateva mii de euro.

Cel mai mult, insa, mirii si-au dorit manelisti de top, care sa le cante de pe o scena cu un covor rosu. Ca sa le satisfaca moftul, socrul mic a fost dispus sa inchirieze un intreg bulevard. Chiar si asa, nuntasii tot s-au incins la dans in mijlocul strazii.

Soferii fie s-au alaturat alaiului, fie au asteptat interventia fortelor de ordine. Numai ca echipajele de politie, vizibil depasite numeric, au preferat sa inchida ochii si sa ii lase pe petrecareti sa se desfasoare.

Florin Salam, a carui prezenta a fost asigurata cu nici mai mult, nici mai putin de 6 mii de euro, chiar s-a bucurat de prezenta fortelor de ordine. Abia dupa cinci ore, nuntasii s-au retras intr-un restaurant de lux.

Te paste un jaf: Numarul furturilor creste cu 20% in perioada sarbatorilor... VIDEO! O carte de 500 de ani, descoperita intr-un depozit din Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x