Antena Căutare

VIDEO! Cristian Cioaca fata in fata cu detectorul de minciuni

Principalul suspect in acest dosar, politistul Cristian Cioaca, a acceptat in urma cu ceva timp sa faca testul cu detectorul de minciuni.

Rezultatele il incrimineaza pe politist. Desi acesta a raspuns NU la intrebarile ce au legatura cu moartea Elodiei, parametrii lui biologici (respiratie, transpiratie, ritm cardiac) indicand clar ca Cioaca a mintit la acesti itemi.

Prezenti in studioul emisiunii Acces Direct pentru a comenta rezultatele testului, juristul Luis Lazarus, psihologul Raluca Patrascu si reporterul Miahela Moise au ajuns la concluzia ca suspectul nu a premeditat crima, concluzie confirmata si de raspunsurile politistului originar din Arges.

De altfel nici anchetatorii nu au agreat ipoteza unei crime cu premeditare, fiind mai degraba atrasi de varianta unui omor fara intentie.

Luis Lazarus si-a manifestat dubiile cu privire la corectitudinea anchetei precum si la posibilitatea finalizarii acesteia, desi exista suficiente probe la dosar care sa indice vinovatia lui Cioaca (petele de sange din casa, din masina si de pe tocul pistolului).

Astfel fostul realizator de emisiuni considera ca ancheta a debutat sub auspicii nu tocmai pozitive, cercetarea la fata locului fiind realizata de un prieten al lui Cioaca, prieten ce avea tot interesul sa il protejeze.

In alta ordine de idei, clarvazatoarea La Dama Blanca sustine ca stie unde este trupul Elodiei „un loc cu scari de fier, mai mult sau mai putin adanc; zgomotul care se aude e de apa si e aproape de casa; scari pe care o persoana poate sa coboare; ar putea sa existe un lucru si acolo o gaura".

Locul indicat la emisiunea de la Antena 1 este cel mai probabil o catacomba din orasul Rasnov, invitatii prezenti in studio excluzand ipoteza unei canalizari.

NATO vrea sa construiasca un spital in Romania... Patronatele cauta joburi pentru romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x