Antena Căutare

VIDEO | Imagini cutremurătoare într-un spital din Ucraina, unde o mireasă rămasă fără picioare dansează alături de proaspătul soț

Ucraina continuă să fie zguduită de bombardamente și tot mai mulți civili au de suferit. Cu toate acestea, oamenii, a căror viață s-a schimbat brusc în urmă cu mai bine de două luni, încă pot zâmbi. Este cazul și unei asistente care și-a pierdut picioarele într-o explozie cauzată de o mină rusească. Femeia, în vârstă de 23 de ani, tocmai s-a căsătorit în spital și a avut parte de un dans special.

colaj de imagini cu oksana si viktor la nunta lor dintr-un spital Galerie
Ucraina continuă să fie zguduită de bombardamente și tot mai mulți civili au de suferit. Cu toate acestea, oamenii, a căror viață s-a schimbat brusc în urmă cu mai bine de două luni, încă pot zâmbi. Este cazul și unei asistente care și-a pierdut picioarele într-o explozie cauzată de o mină rusească. Femeia, în vârstă de 23 de ani, tocmai s-a căsătorit în spital și a avut parte de un dans special. | Captura Youtube/ Mirror

Viața Oksanei și a lui Viktor, care au doi copii, au luat o întorsătură neașteptată când tânăra a călcat pe o mină rusească. Cei doi se aflau împreună, însă bărbatul a scăpat miraculos.

În ciuda faptului că Oksana și-a pierdut picioarele și patru degete de la mâna stângă, ea nu s-a lăsat doborâtă de problemele sale și a decis să-și unească destinul de cel al bărbatului iubit.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Vladimir Putin acum. Surse din anturajul lui spun că va fi operat

Imaginile cu Oksana și Viktor au emoționat o lume întreagă

Oksana, în vârstă de 23 de ani, mergea alături de soțul ei Viktor în orașul lor natal, Lysychansk, din regiunea Luhansk ocupată de ruși, pe 27 martie, când a călcat pe o mină.

Cuplul se întorcea acasă „pe un drum familiar”, când Oksana a făcut un pas și la doar o fracțiune de secundă a fost surprinsă de o explozie îngrozitoare. Viktor nu a fost rănit, dar tânăra și-a pierdut ambele picioare și patru degete de la mâna stângă.

În mod miraculos, tânăra asistentă a supraviețuit, iar după patru operații a fost evacuată spre orașul Dnipro și ulteior a ajuns în Lviev, unde a primit și proteze. La sosirea în Lviv, perechea, care are doi copii, a decis să se căsătorească.

Citește și: Angelina Jolie, vizită neașteptată în Ucraina. În ce ipostaze a fost filmată în Liov în plin război

Înregistrările de la nunta făcută în spital au fost realizate de o asistentă. Imaginile îl arată pe Viktor ținând-o în brațe pe Oksana, care-l îmbrățișează strâns, în timp ce dansează în salonul unității spitalicești.

Asociația care i-a ajutat a declarat că „Viața nu ar trebui amânată, au decis Oksana și Victor, care în șase ani împreună nu și-au găsit niciodată timp pentru căsătorie”.

Voluntarii au fost cei care au pus la punct toate detaliile căsătoriei speciale. Acum, după ce și-au oficializat relația, cei doi se pregătesc să călătorească în Germania pentru un tratament suplimentar.

Citește și: Volodimir Zelenski, declarații despre întâlnirea pe care a avut cu premierul Nicolae Ciucă: „Împărtăşim o viziune comună”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

A1.ro, liderul site-urilor de divertisment din digitalul românesc în luna aprilie. Aplicația Antena 1, numărul 1, potriv... Hackerii de la Killnet cer eliberarea românului acuzat că i-a ajutat în atacurile cibernetice. Mesajul amenințător al gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x