Antena Căutare

VIDEO! Incendiu langa ambasada SUA. O masina a luat foc la subsolul unui bloc din apropiere

Un incendiu s-a produs in aceasta dimineata la subsolul unui bloc de langa ambasada Statelor Unite din Capitala. . O masina a luat foc in parcarea subterana din cladire, existand riscul unei explozii. O persoana a fost usor ranita in urma incendiului.

UPDATE! Autoturismul care a ars in intregime in subsolul unui imobil amplasat in apropierea Ambasadei Statelor Unite ale Americii este al cantaretei Corina Bud. Artista locuieste impreuna cu sotul ei in blocul al carui subsol a fost cuprins de incendiu.

Informatia a fost dezvaluita de unul dintre vecinii artistei. Potrivit sursei citate, masina cu pricina a fost pornita vineri dimineata pentru o verificare de rutina. Ulterior, la aproximativ 20 de minute, ar fi izbucnit incendiul.

Pompierii incearca sa patrunda in subsolul blocului, pentru a stinge incendiul. Trei autospeciale cu apa si spuma, una de la descarcerare si un echipaj de prim ajutor au intervenit in zona.


Se pare ca incendiul a pornit de la o masina care se afla in parcarea din subsolul blocului din Complexul Rezidential Parc. In parcarea de la subsol se mai afla 10-15 masini. O parte dintre acestea au fost avariate.

O persoana are nevoie de ingrijiri medicale dupa ce se pare ca a intervenit pentru stingerea incendiului. Potrivit primelor informatii, victima este in stare stabila.

Blocul se afla la o distanta de cateva sute de metri de Ambasada SUA, astfel ca nu exista pericolul ca flacarile sa se extinda.



Comisarul sef al Garzii Financiare Calarasi, Zamfir Pana, a fost arestat... Barlad: Copiii abandonati pentru ca mancau prea mult s-au intors acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x