Căutare Live

VIDEO incredibil! O fetiță din Tulcea, înecată în fum de țigară. Ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginilor, este șocant: ”Hai trage, trage. Vrei și cafea?”

O fetiţă de doi ani fumează, îndemnată de propria mamă. Sunt imaginile groaznice care au fost surprinse într-o familie familie din Tulcea, în care apare un copil de doar doi ani, care ține în mână și duce la gură o ţigară.

O fetiţă de doi ani fumează, îndemnată de propria mamă. Sunt imaginile groaznice care au fost surprinse într-o familie familie din Tulcea, în care apare un copil de doar doi ani, care ține în mână și duce la gură o ţigară.

Clipul a fost publicat de site-ul observator.tv și o înfățișează pe micuță în timp ce fumează, totul spre amuzamentul celor prezenți, inclusiv al părinților, care nu încearcă să o oprească, notează sursa citată. Mai mult, aceștia o îndeamnă să fumeze în continuare.

Fetiţa de 2 ani fumează, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi, copilul trăgând din ţigară de cel puţin 4 ori. Fumul o îneacă şi îi intră în ochi, dar părinţii nu încearcă să o oprească. Ei o îndeamnă să fumeze în continuare, întrebând-o dacă nu vrea şi cafea.

"Zi: dă cafeaua. Hai, trage, trage. Aşa, stai ca barosanii. Ia trage, ia. Da ce faci fată, fumezi? Ai şi unghiile făcute. Îmi dai să fumez şi eu?", spun adulţii din încăpere, care par că se distrează teribil.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... GALERIE FOTO! „Azi am mâncat o pară cu pâine...” Bătrânica din județul Vrancea care trăiește cu 100 RON...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri